Waarom er zo ontzettend veel kinderen worden gejat!

Geplaatst: 21 juni 2012 in Jeugdzorg Maffia

Op Argusoog hebben we het afgelopen jaar uitvoerig stil gestaan bij de grrootschalige kinderroof, die er in Nederland plaatsvindt en plaatsgevonden heeft. Vele geruïneerde en getraumatiseerde ouders hebben we in dit kader aan het woord gelaten. We hebben er een heel dossier over aangelegd. Tevens doen we pogingen om middels Platform Argwaan ouders te verenigen en een gemeenschappelijk geluid te laten horen, met als doel deze waanzin te stoppen.

Op 13 maart publiceerden we een artikel over een stroming binnen de wetenschap die een ‘nieuw medisch ethisch bewustzijn’ propageert.  Een nieuwe ethiek, die haar goedkeuring geeft aan het direct na de geboorte vermoorden van kinderen.

Je kunt je daarbij afvragen in welk een demonische hel we hier zijn beland. Maar is dit allemaal wel zo nieuw? Waar komt het beeld van de vampier vandaan en wie of wat heeft bepaalde volkeren geïnspireerd een kannibalistische leefstijl te ontwikkelen? Waar komt het gebruik van kindoffers in oudere culturen vandaan? Maar de belangrijkste vraag ten aanzien van onze tijd is, waarom er nu wereldwijd zo waanzinnig veel kinderen gewoon verdwijnen of worden gejat door een globaal kartel van kinderrovers.

Dit kartel heeft zich op nationaal niveau verscholen achter door overheden betaalde organisaties, die zich voordoen als belangenbehartigers van kinderen. Maar die in feite met alle hen ten dienst staande middelen, zoals een corrupt justieel apparaat en een gerobotiseerd politieapparaat, gelegaliseerd zoveel mogelijk gezinnen kunnen ruïneren door de kinderen bij hun ouders vandaan te halen.

Op al de bovengenoemde vragen kun je in het volgende filmpje, waarin een Nederlands ondertiteld  interview wordt weergegeven van Alex Jones met David Icke, een antwoord vinden. Hetgeen Ben van den Brink op zijn eigen wijze hier in ons VerNederland heeft geopenbaard en aan de kaak gesteld, doet David Icke in het volgende filmpje. Kijkt, luistert en huivert.

Het gaat in dit verhaal echter niet alleen om het roven van fysieke kinderen. De samenleving is in de loop¨van de geschiedenis zo ingericht, dat we allemaal door opvoeding en conditionering het kind in onszelf verloren hebben. De benadrukking van intellectualiteit heeft ons doen opsluiten in het hoofd, waardoor de verbinding met het leven verloren is gegaan. We kunnen dat innerlijke kind op volwassen leeftijd echter herwinnen en onze authenticiteit tot uitdrukking brengen, door de verloren mooie kindkwaliteiten, zoals openheid, vertrouwen, onvoorwaardelijkheid, speelsheid, creativiteit en levenslust opnieuw in ons leven te integreren.

Ik ga er daarbij vanuit dat de herintegratie van het verloren kind in ons mogelijk is door de eigen pijn en kwetsuren uit de jeugd, die dat kind zich hebben doen verstoppen achter een dikke verdedigingsmuur, in jezelf onder ogen te komen en te helen. Daarbij is ieder de eigen therapeut, maar tevens de eigen krachtbron, de eigen redder, leider en autoriteit. Dit maakt het mogelijk om het parasiteren, het vampireren op de energie van anderen achter ons te laten. De verbinding met de kracht van het hart, de zetel der Liefde, plaveit de weg naar ons geestelijke thuis.

Bron: http://www.argusoog.org/waarom-er-zo-ontzettend-veel-kinderen-worden-gejat/

Plaats een reactie