Het protest tegen de pedocratie van Bureau Jeugdzorg Rotterdam (BJZ), Raad voor de Kinderbescherming (RvdK) en het Rechtsgebouw Rotterdam (Rechtspraak)! Ik vind onder het nom van Jeugdzorg zijn het leugenaars, kindergijzelaars, kindermisbruikers, kinderverkrachters, kindermishandelaars, kinderhandelaars, uitbuiters, ouderverstooters en gezinsterroristen! Jeugdzorg eist elke jaar onterecht verse leed van tienduizenden kinderroof slachtoffers in Nederland die in de kindermishandeling en handerhandel klauwen komen van het machtige bureaucratische jeugdzorg kinderroof systeem! Zo machtig waar elke dictator en pedofiele kindermisbruiker natte dromen van krijgt! BJZ / Rvdk / Rechtspraak verdienen ongelooflijk veel geld aan de commerciële kinderhandel exploitatie, uitbuiting en kinderroof wanpraktijken onder het wanbeleid! Kinderen traumatiseren en martelen is zelfs zeer winstgevend voor de duivelaanbidders met hun bureaucratische terroristische jeugdzorgorganisaties! Om kinderen opzettelijk zo te beschadigen en daarna te stigmatiseren en bestempelen van kunstmatige labels en te drogeren! BJZ onthoud kinderen van eerlijke educatie en opvoeding! De ouders worden financieel leeggezogen door alle rechtszaken! Rechters zijn allemaal partijdig en corrupt! Oudervervreemding is in principe ernstige kindermishandeling! Dat staat gelijk als geestelijke kinderverkrachting! Plus het emotionele pijn en leed elke dag dat het kind zich verstoten voelt, in de steek gelaten door zijn ouders door het onterechte kinderroof, ouderverstoting, kindergijzeling wanpraktijken! Het verstoort de natuurlijke harmonieuze opvoeding en ontwikkeling! Als jeugdigen 18-23 jaren bereiken worden zij door de kinderhandelaars als grofvuil gedumpt met alle jarenlange opgelopen trauma’s van het falende jeugdzorg systeem! Dit veroorzaakt gebroken mensenlevens! De helse pijn en leed is niet te omschrijven die ouders en familieleden voelen die onterecht zijn beroofd van hun geluk en liefhebbende kinderen! Dat is het onrecht dat zij op hun geweten hebben! Als zij een geweten hebben godverdomme is de grote vraag? Deze waanzin kan niet langer zo doorgaan! Het moet nu direct stoppen! Samen staan we sterk! Samen moeten we onze stem laten horen! Want anders verliezen we onze vrijheden! Want het corrupte jeugdzorg systeem is corrupt tot te kern en de overheid doet daar hard aan mee! Resistance is futile!

Anti-Jeugdzorg Maffia! Aflevering 1: Het protest bij Bureau Jeugdzorg Rotterdam

Anti-Jeugdzorg Maffia! Aflevering 2: Het protest bij de Raad voor de Kinderbescherming

Anti-Jeugdzorg Maffia! Aflevering 3: Het protest bij het Rechtsgebouw Rotterdam

Anti-Jeugdzorg Maffia! Aflevering 4: Aan de deur bij de Kindergijzelaars!

Bron: https://jeugdzorgmaffia.wordpress.com/2013/02/13/anti-jeugdzorg-maffia-tv-het-protest-tegen-de-pedocratie-van-jeugdzorg/

Advertenties
reacties
 1. D.Yildirim schreef:

  ik vindt dit niet kunnen en wil graag in actie komen met duizenden mensen er is nu op de Turkse tv elke dag te zien hoe de kinderen af worden gepakt van hun ouders door de jeugdzorg met de domste redenen dit is niet normaal de mensen moeten in actie komen ik wil er graag hulp bij hebben om dit te kunnen organiseren ik zou heel graag een mail terug willen krijgen van jullie om samen wat te kunnen doen

 2. G.J. McMurter schreef:

  Goed Yildrim, ik doe mee, maar ik protesteer ook op mijn eigen wijze, want er worden ook heel veel kinderen heel ernstig mishandeld. We moeten dus niet alleen protesteren tegen het op een walgelijke wijze uit huis plaatsen van kinderen, maar tegelijker tijd tegen het ernstig mishandelen van kinderen.
  Heel veel kinderen worden dagelijks sexueel misbruikt. geslagen, vernederd, peuken worden op hun lichamen uitgedrukt, of ze worden geestelijk mishandeld.
  De uit huis plaatsingen zijn daar een onderdeel van, ook mis-handelingen t.a.v. het kind.
  In Nederland is de preventieve zorg om erger te voorkomen totaal komen te vervallen. Eerst hadden we het Bureau Vertrouwensartsen en konden meldingen van kinderleed gedaan worden bij de Jeugdzorg artsen van de GGZ. De huisarts werd erbij ingeschakeld, de wijkverpleegkundig, de thuiszorg en maatschappelijk werk om het gezin te begeleiden. Na 2000 kwam het Bureau AMK.
  Toen werd opeens van huisartsen, leerkrachten en politie agenten verwacht naast hun eigen beroep dat zij kinderleed op zouden kunnen lossen.
  Een onmogelijke taak en de onderoeken van de Inspectie Jeugdzorg geven aan dat veel kinderen zonder zorg blijven zitten.

  Alle meldingen voor zorg aanvragen moeten nu via Jeugdzorg en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling verlopen.
  Dat kan het AMK helemaal niet aan en de uit huis plaatsingen zijn daar nu een uitvloeisel van.
  Als ouders vroeger niet tot oplossingen wilden komen, werd er gedreigd met het sturen naar een vertrouwensarts en hielden mis-handelingen niet op dan kwam de rechter er aan te pas. De ouders kregen ook van de rechter eerst nog het recht hun gedrag te wijzigen en hulp te realiseren voor hen zelf en hun kinderen.
  Dit werd dan begeleid door iemand van de voogdij vereninging in samenwerking met de kinderrechter.
  Er was dus preventieve zorg!

  Nu interviewt een AMK medewerker diegene die zorgen meldt bij het AMK. Omstanders kunnen geen zorgen melden, omdat dat zulke ingewikkelde onderzoeken worden dat de maatschappelijk werkenden AMK dat niet aankunnen.
  Dat ze door de bomen het bos niet meer zien komt ook omdat zij de zorgen die mensen melden niet objectief registreren, maar
  de melder van zorgen beoordelen op betrouwbaarheid en geloofwaardigheid.
  Daar maken ze een inschatting van. Dat kan je terug vinden op het internet als je zoekt naar de ontwikkelde ORBA-procedure. Niet alleen de uit huis plaatsingen zijn walgelijk, maar ook dit instrumentarium.
  Wat wordt geregistreerd bij het AMK is dus de subjectieve interpretatie van de maatschappelijk werker AMK. De officiele meldingen van professionals, waarna het AMK meteen doorgleid naar de Raad van de Kinderbescherming. Dan komt er een gezinsvoogd, die te weinig opleiding heeft genoten, veelal geen overwicht heeft en die tevens tot taak heeft kinderen uit huis te plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s