Reactie op frauduleuze ‘Raadsrapport’ om bio-ouders uit het ouderlijke gezag te zetten!

Geplaatst: 22 september 2014 in Criminele Organisatie, Jeugdzorg Maffia, Kindermisbruik en Kindermishandeling, Kinderontvoering, Kinderroof en Kindergijzeling, Seksueel Kindermisbruik en Kinderverkrachting

Aan: Raad voor de Kinderbescherming en Rechtbank Midden-Nederland

Betreft: Reactie op Raadsrapport van 16 september 2014 omtrent ontheffing uit ouderlijk gezag

Ons kenmerk: KZ-1-10DKIBS

Dossiernaam: Allicia

Datum: 22 september 2014

Het zogenaamde Raadsrapport is op frauduleuze wijze tot stand gebracht om voor commerciële doeleinden onze dochter te bedrijven in commerciële kinderhandel(het vervoeren, gijzelen, verhandelen & misbruiken van kinderen) voor illegale adoptie-praktijken. Het Raadsrapport bevat grove leugens, onwaarheden en voldoet niet aan waarheidsvinding en feitenonderzoek. Veel wordt beweerd op vooroordelen en veronderstellingen. Het is een complete vernedering en discriminatie voor het gezin met natuurlijke ouderschap en het biologische familie-netwerk. Er is nooit een degelijk onderzoek geweest naar een netwerk-plaatsing. Zowel alle uitspraken in deze zaak zijn onrechtmatig en niet rechtsgeldig. Het gaat hier om ambtelijke corruptie en belangenverstrengeling dat rechters niet onafhankelijk kunnen oordelen, omdat deze vooringenomen zijn. De rechter mr. Paling die werkt bij BJZ gaf een valse-machtiging voor de onrechtmatige uithuisplaatsing op 12 juni 2012, zonder gronden, zonder hoorzitting, en zonder dat wij de ouders zich konden verweren. De uithuisplaatsing gebeurde ook zonder betekenis van een rechterlijke deurwaarder en zonder machtiging van binnentreden. Er is met grof-politie geweld onze biologische dochter ontvoerd, gestolen en illegaal geadopteerd op een leeftijd van 6 weken, en is meerdere keren overgeplaatst. In slavernij werden vroeger na geboorte op deze wijze ook kinderen afgevoerd, of zoals op transport naar Nazi-Duitsland, net zoals toen hoe gezinnen uit elkaar gerukt werden. Er wordt op grove wijze ernstige inbreuk gemaakt op onze privacy, persoonlijke gezinsleven en familiesfeer, ook is het een schending van onze eer en goede familie-naam. Er worden hierdoor vele basis universele mensenrechten en kinderrechten geschonden en ernstige misdrijven tegen ons gezin als geheel gepleegd.

Het gaat om onze eigen biologische dochter “Allicia”, geboren op 22 april 2012. De biologische ouders van Allicia hebben nooit noodzakelijke zorg geweigerd, alle noodzakelijke zorg heeft Allicia gekregen! De valse gemelde zorgen van de melder Erasmus MC zijn onjuist. Het gaat omtrent het feit dat ouders recht hebben op de beste mogelijke gezondheidszorg, de zorgwensen van de ouders zijn geweigerd, waardoor er een valse melding is gemaakt. Door de tijdelijk verhuizing naar Rotterdam was de verloskundige praktijk niet eens met een thuisbevalling, terwijl het bij onze vorige verloskundige wel kon, waardoor de verloskundige de bevalling heeft overgedragen op het laatste moment aan het Erasmus MC tegen de wens van ouders om thuis te mogen bevallen, omdat deze geen thuisbevallingen doet en zakenpartner is met Erasmus MC. Terwijl de gezonde bevalling binnen 12 minuten plaats vond en zonder kunstmatige ingrepen, en zonder ernstig bloedverlies, de natuurlijk moeder en dochter waren beiden kerngezond. De biologische vader is de natuurlijke beschermsrol van het gezin, de vader kwam in discussie met de zorgverlener van Erasmus MC omdat de zorgwensen van de ouders zijn geweigerd.

Ouders zijn 1 dag voor de uithuisplaatsing langs hun eigen zorgverlener geweest, en de huisarts heeft geen zorgen gemeld. Ouders hebben een betrokken uitgebreid familie-netwerk en professional zorg-netwerk bestaande uit meerdere onafhankelijke professionele zorgverleners die zijn geregistreerd bij beroepsorganisaties. Ouders gingen om de 2-3 weken naar hun reguliere huisarts voor algemene gezondheidscontrole, er zijn nooit zorgen gemeld! Ouders zouden alle afspraken met hun eigen zorgverleners/hulpverleners voorzetten. Er niemand van BJZ geregistreerd bij een professionele beroepsorganisaties, kennelijk omtrent het feit omdat het amateuristen, gezinsvernielers en prutsers zijn! Ouders mochten nooit eigen hulpverlening en onafhankelijk onderzoek door professionele deskundigen inzetten, zo is er een onafhankelijk ouderschapsrapport opgesteld door 2 professionele deskundigen waarbij geoordeeld wordt dat moeder pedagogische opvoedkwaliteiten heeft. Deze deskundigen mochten tijdens de rechtszitting niet opgeroepen worden. Ook wordt het gehele familie-netwerk uitgesloten.

De biologische hechting met de ouders zal altijd beter zijn dan een onnatuurlijke schijn-hechting met surrogaat-adoptie pleegouders(definitie ‘plegen’ wordt vermeld als iets kwaads doen).

Er wordt in het Raadsrapport ook niets vermeld over de mogelijkheid van de Eigenkracht centrale en bijeenkomst. Er is een groot betrokken familie-netwerk. Ouders willen een gezinsopname en gezinsondersteuning krijgen van verschillende instanties. Ouders zijn bereid om alle hulpverlening te accepteren en in te zetten voor terugplaatsing en gezinshereniging. Hoewel BJZ / RvdK houden alle zorg tegen die bio-ouders als gezin met hun eigen dochtertje nodig hebben. Er is niets gedaan om de natuurlijke familieband en hechting in stand te houden, het enige wat is gedaan is om de familieband kapot te maken. Hoe kan een moeder die 1-uurtje per maand haar kind ziet, en vader die 4x zijn kind heeft gezin in 2,5 jaar tijd een familieband in stand houden? Dat is onmenselijk en schandalig. Onze dochter Allicia was altijd veilig en kerngezond voor de uithuisplaatsing en had nergens last van! Ouders hebben voor de UHP meer dan 1000 uur voor hun eigen kind gezorgd, na de UHP is te lezen in dossiers dat Allicia er goed verzorgd uitzag. Pas na de illegale uithuisplaatsing vertoonde Allicia pas symptomen van kindermishandeling, kindermisbruik en emotionele/geestelijke verwaarlozing!

Er is ook geen toestemming gegeven voor het vermelden van de NIFP rapportage in het Raadsrapport. Dat NIFP rapport is partijdig en onjuist in opdracht gemaakt van dezelfde rechtbank Rotterdam die zijn dochter heeft gestolen! Omdat de gezinsvoogd vader in een positie heeft geplaatst van onmacht en overmacht omdat ze noodweer uitlokt, waardoor vader bepaalde uitingen had gedaan. Psychiatrie is zelf een pseudowetenschap dat met termen komt die niet wetenschappelijk onderbouwd zijn, omdat er geen bewijs voor bestaat.

Onze dochter Allicia hoort gewoon veilig bij de ouders en familie waar ze alle nodige liefde en zorg krijgt. Want nu zit ze bij wildvreemden die geen biologische band hebben. Ouders hebben bewust voor Allicia gekozen en met ware liefde gemaakt. Het ware belang is dat de biologische ouders het natuurlijke gezag behouden om een gelukkig gezin te zijn. Ouders weten heel goed wat hun eigen dochter van liefde, vlees en bloed nodig heeft. Ouders zijn inmiddels verhuisd naar een 1-gezinswoning in een kindvriendelijke rustige buurt met een speeltuin voor de deur en een bosrijke omgeving. De wens van de bio-ouders is dat hun eigen biologische dochter terug komt voor terugplaatsing en gezinshereniging.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s